flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні судді та працівники апаратів Соснівського та Придніпровського районних судів м.Черкаси!

18 січня 2019, 09:02

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області в особі начальника Шевченко Світлани Володимирівни вітає Вас із 45 річницею початку процесуальної діяльності.

45 років – це відносно великий строк, щоб зростати й об’єднувати достойні колективи професіоналів в  двох районних судах в м. Черкаси.

Народний суд Соснівського району м. Черкаси та Народний суд Придніпровського району м. Черкаси утворені відповідно до наказу відділу юстиції виконавчого комітету Черкаської області ради депутатів трудящих від 18 січня 1974 року №8.

Ця дата вважається початком кропіткої роботи здійснення судочинства в двох районних судах у м. Черкаси.

Свою процесуальну діяльність по розгляду судових справ та матеріалів Народний суд Соснівського району м. Черкаси розпочинав у складі 3суддів: голова суду – Пунова А.І. та судді Разін І.К. і Борисенко В.Ю.

Народний суд Придніпровського району м.Черкаси розпочинав здійснення правосуддя у складі 4 суддів: Степаненка М.І., Кисіль М.О., Дейнека І.А. та Кульчицького А.П., який був головою суду.

Однак, у зв’язку із збільшенням надходження судових справ та матеріалів поступово збільшувався кількісний склад суддів та працівників апаратів.

 Так, на сьогодні в Соснівському районному суді м. Черкаси штатна чисельність налічує 19 посад суддів та 64 посади працівників апарату суду.

В Придніпровському районному суді м. Черкаси за штатом налічується 16 посад суддів та 64 посади працівників апарату суду.

Організована робота Ваших судів, високий рівень свідомості кожного працівника допомогли успішно виконати поставлені перед судом завдання по захисту прав, свобод та інтересів фізичних та юридичних осіб.

У цей святковий для Вас день хочемо побажати, щоб Вашу почесну працю завжди супроводжував успіх, а кожний день повнився плідним змістом.

Зичу Вам здоров’я, енергії, натхнення для нових звершень на ниві здійснення правосуддя!

З повагою,

 начальник територіального управління

Державної судової адміністрації України

 у Черкаській області                                                                С.В. Шевченко