flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

12 квітня 2024 року проведена нарада з представниками ГУНП в Черкаській області щодо здійснення конвоювання

12 квітня 2024, 12:52

12 квітня 2024 року у великому залі судових засідань Черкаського районного суду Черкаської області відбулася спільна нарада за участю представників Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області (далі - Територіальне управління), представників Головного управління Національної поліції в Черкаській області та керівників апаратів місцевих загальних судів Черкаської області.

Від Територіального управління у нараді взяли участь начальник  Територіального управління – Безрученко Віталій Михайлович, заступник начальника Територіального управління – Соловйова Ольга Олександрівна та завідувач сектору з питань управління об’єктами державного майна Територіального управління – Шендрик Віктор Григорович.

Від Головного управління Національної поліції в Черкаській області у нараді взяли участь начальник управління превентивної діяльності ГУНП полковник поліції Модленко Михайло Миколайович, начальник відділу службових розслідувань управління головної інспекції ГУНП підполковник поліції Міщенко Володимир Васильович, командир роти конвойної служби ГУНП старший лейтенант поліції Буйновський Руслан Анатолійович,  старший інспектор відділу підтримки управління головної інспекції ГУНП капітан поліції Цибко Владислав Ігорович та  старший інспектор з конвойної служби управління превентивної діяльності ГУНП лейтенант поліції Вишовська Анна Миколаївна.

Від Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області взяв участь у нараді в.о. начальника Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області Власенко Сергій Іванович.

На нараді були розглянуті актуальні питання, які виникають у місцевих загальних судах Черкаської області та у роботі Головного управління Національної поліції в Черкаській області при здійсненні конвоювання спецконтингенту поліцейськими ГУНП в Черкаській області до судових установ Черкаської області.   

Також, були висвітлені та обговорені проблемні питання, які виникають при здійсненні матеріально-технічного забезпечення укріпленості та обладнання судових приміщень у Черкаській області для конвою та приміщень для підсудних.

   Крім того, розглянуті актуальні проблемні питання щодо організації конвоювання затриманих і взятих під варту осіб та питання щодо охорони приміщень судових установ при здійсненні конвоювання.

         На завершення наради учасники обмінялися думками, обговорили алгоритм доставки засуджених (підсудних) до судових установ Черкаської області та домовилися про налагодження спільної роботи в подальшому.