flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво ТУ ДСА України у Черкаській області взяло участь у заході з нагоди 5-ї річниці з дня створення Служби судової охорони

05 квітня 2024, 15:03

Службі судової охорони п’ять років.

04 квітня 2024 року в приміщенні Черкаського апеляційного суду відбулися заходи з нагоди п’ятої річниці створення Служби судової охорони.

У цьому заході взяли участь керівництво Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області, Черкаського апеляційного суду, Черкаського окружного адміністративного суду та Господарського суду Черкаської області.

 З вітальними словами до присутніх звернувся начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко. Він подякував усім за командну роботу та побажав колективу не зупинятися перед труднощами сьогодення, дивитися з оптимізмом в майбутнє, докладати зусилля та проявляти найкращі моральні якості задля довіри й поваги громадян до Служби.

До привітання працівників Територіального управління Служби судової охорони в Черкаській області особисто долучилось і керівництво Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області.

Начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Віталій Безрученко особисто привітав працівників Територіального управління Служби судової охорони в Черкаській області та особисто подякував начальнику Територіального управління полковнику Служби судової охорони Анатолію Харенко за їх службу та працю, за те, що в складних умовах не опускають рук і роблять все можливе й неможливе, аби Служба судової охорони розвивалася та перетворювалася на сучасний, потужний і високоефективний державний орган, здатний забезпечити безпеку системи правосуддя держави.