flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар з питань запобігання корупції в м.Києві.

14 листопада 2019, 09:31

13 листопада 2019 року в м.Києві у приміщенні Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України проводився семінар з питань запобігання корупції.

Від Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області у зазначеному заході взяла участь начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності – Гапоненко Н.М.

На семінарі було розглянуто Закон України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року № 1700-VII. Учасників заходу ознайомили з основними положеннями антикорупційного законодавства, включаючи питання корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, конфлікту інтересів, правил етичної поведінки, тощо. Йшлося також про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, способи вирішення ситуацій наявного конфлікту інтересів з метою забезпечення максимальної об’єктивності при виконанні відповідними особами своїх службових обов’язків.

Значна частина заходу була присвячена детальному роз’ясненню ключових питань законодавства щодо відповідальності за порушення норм антикорупційного законодавства, особливостям вимог декларування та було проведено  демонстрацію покрокового заповнення електронної декларації.