flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантні посади державної служби категорії «В» - секретаря судових засідань та патронатної служби - помічника судді в Соснівському районномі суді м.Черкаси

22 листопада 2022, 16:16

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області з метою заповнення вакантних посад у Соснівському районному суді м. Черкаси без конкурсного відбору повідомляє про відкриті вакансії на посади секретаря судових засідань та помічника судді.

Запрошуємо осіб здатних професійно виконувати посадові обов’язки на відповідних посадах.

Бажаючі особи зайняти посаду секретаря судових засідань повинні подати заяву, заповнену особову картку встановленого зразка, документи, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами встановленими Законом України «Про державну службу» щодо відповідної посади.

Бажаючі зайняти посаду помічника судді повинні відповідати вимогам визначені частиною другою статті 157 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

У разі виникнення питань необхідно звернутися до заступника керівника апарату Соснівського районного суду м. Черкаси за тел. (0472) 37-75-27.