flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - спеціаліст сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики Територіального управління Державної судової адміністрації України

26 жовтня 2020, 11:29

Наказ

Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом  начальника

Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській  області

 23.10.2020 № 73  - ОД   

 

Оголошення  про добір на період дії карантину

Назва та категорія посади,стосовно якої прийнято рішення    про необхідність призначення

 Головний спеціаліст сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики  

Посадові обов’язки

-          1) Здійснює ведення та складання номенклатури справ сектору і зведеної номенклатури справ Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області.

-          2) Відповідає за достовірність, об’єктивність, оперативність та цілісність статистичної інформації про роботу місцевих загальних судів Черкаської області.

-          3) Приймає участь в семінарах з підвищення кваліфікації після яких проводить інструкційно-методичні заняття з відповідальними особами за ведення статистичної звітності в місцевих загальних судах Черкаської області.

-          4)  Приймає участь у розробці проектів форм документів первинного статистичного обліку в судах, інструкцій по їх заповненню, методичних посібників з питань ведення судової статистики.

-          5) Приймає участь в організації забезпечення стабільного функціонування та удосконалення автоматизованої системи статистики в судах та управлінні, впровадження в судах програмно-апаратних засобів та технологій збору, опрацювання та аналізу даних судової статистики.

-          6)  Перевірка звітів про стан здійснення правосуддя місцевими загальними судами Черкаської області та виконання зведених звітів. Забезпечує своєчасне подання всіх форм звітів до Державної судової адміністрації України та до управління статистики держкомстату України за своїм місцезнаходженням, несе персональну відповідальність за своєчасність та достовірність звітів. Підготовка статистичних таблиць, узагальнень, довідок, інформацій за результатами статистичних звітів місцевих загальних судів Черкаської області.

      7) Веде архівні справи сектору та відповідає за ведення архівної справи Територіального управління. Надає методичну допомогу архіваріусам місцевих загальних судів Черкаської області. Проводить упорядкування справ постійного зберігання та справ з особового складу. Готує документи та організовує роботу для складання акту про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду.

8) Розгляд звернень громадян та запитів на публічну інформацію, що відноситься до повноважень сектору. Приймає участь в забезпеченні гласності даних судової статистики. З цією метою проводить підготовку довідок, інформацій, здійснює зв'язок з засобами масової інформації. Розміщення актуальної інформації на веб-сайту Територіального управління та контроль адміністрування веб-сайту Територіального управління та місцевих судів області у мережі Інтернет.

         9)  Відповідає за ведення контрольних Інструкцій з судової статистики та Інструкції з діловодства в судах.

    10)  Виконання іншої роботи за дорученням начальника управління, заступника начальника управління та завідувача сектору.

Умови оплати праці

-  Посадовий оклад 5760, 00  гривень відповідно до постанови Кабінету Міністрів  України від 24.05.2017 № 358 «Деякі питання оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя».

-         Надбавки, доплати та  премії до посадового окладу відповідно  до статей 50, 52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII.

Інформація про строковість призначення на посаду  

  Укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання  поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19,  спричиненої коронавірусом   SARS-COV-2, та до дня визначення суб’єктом  призначення або керівником державної служби переможця  за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства.

Перелік інформації, необхідної для участі в доборі з призначення  на вакантну посаду, та строк її подання

1)    Заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою  згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на  період дії карантину, установленого з метою запобігання  поширенню на  території України гострої респіраторної хвороби COVID-19,  спричиненої коронавірусом   SARS-COV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 22.04.2020    № 290 (далі-Порядок).

2)      Резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку.

3) Заява, в якій повідомляється, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

     Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на  вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує  відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

        На електронні документи, що подаються для участі у доборі,  накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Інформація для участі у доборі  приймається до 29 жовтня 2020 року  включно: в електронному вигляді з накладенням кваліфікаційного  електронного підпису особи – через Єдиний портал вакансій державної  служби за адресою: https://www.career.gov.ua/

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Скляренко Тетяна Миколаївна, (0472) 37-01-13 t_sklyarenko@ck.court.gov.ua

Вимоги  відповідно до статей 19 і 20 Закону України «Про державну службу»

1.

Освіта

вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра , бажано  у галузі «Права»

 

 

 Досвід роботи

 Не потребує

 

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою