flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про результати конкурсу на заняття вакантних посад ТУ ДСА України у Черкаській області

17 липня 2017, 16:46

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Черкаській області повідомляє, що конкурс на зайняття вакантної посади державної  служби категорії «В» провідного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності бухгалтерського обліку та звітності ТУ ДСА України у Черкаській області  не відбувся  у зв’язку з відсутністю кандидатів.

Територіальне управління Державної судової адміністрації  України у Черкаської області повідомляє, що переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» гголовного спеціаліста сектору з питань управлінням об’єктами державного майна  стала Соловйова Ольга Олександрівна, яка успішно склала всі етапи конкурсу . Загальна кількість  балів, набрана кандидатом Соловйовою О.О.  становить 7 балів.

          Другий за результатами конкурсу кандидат на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста сектору з питань управління об’єктами державного майна ТУ ДСА України, став  Шост  Олексій Федорович з кількістю балів-6,5.