flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс на заміщення вакантної посади завідувач сектору матеріально – технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників

23 лютого 2016, 15:57

Конкурс на заміщення вакантної посади завідувач сектору матеріально – технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників територіального управління Державної судової  адміністрації України у Черкаській області.

 

23.02.2016

 

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектору матеріально - технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників .

 

Вимоги до кандидатів:

-          громадянство України;

-          вища освіта відповідного спрямування ;

-          вільне володіння державною мовою;

-          досконале володіння комп’ютером та офісною технікою;

-          вміння застосовувати нормативно - правові акти трудового законодавства;

-          досвід керування підрозділів   пов’язаних з забезпеченням та обігом матеріальних цінностей на державні  службі  не менше 5 років;

-          відповідальність вимогам, обумовлені роботою та відповідними обмеженнями, які застосовуються до державних службовців.

 

Посадовий оклад - 1378 грн.

 

Термін прийняття документів -30 днів з часу розміщення оголошення.

 

 

Додаткову інформацію щодо оголошення можна отримати за телефоном 37-01-13, або особисто  у кадровій службі кабінет № 129  територіального управління за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя 316.