flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась підсумкова нарада Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області

26 грудня 2019, 17:22

26 грудня 2019 року в конферец-залі  Черкаського апеляційного суду за участю начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Пристроми Є.В. відбулася підсумкова нарада Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області щодо підведення підсумків діяльності роботи  за  2019 рік.

У вступній привітальній промові начальник Територіального управління полковник Служби Анатолій Харенко подякував усім за спільну сумлінну працю та підсумував роботу управління. Перед співробітниками поставив вимогу щоденно докладати максимум зусиль, аби підвищувати професійний рівень, покращувати якість роботи на ввірених судових об’єктах.

Начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області  Євген Пристрома подякував керівництву та працівникам Служби судової охорони у Черкаській області за вжиті заходи з охорони громадського порядку і забезпечення громадської безпеки у судах Черкаської області, висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю та побажав подальших успіхів у роботі.