flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТУ ДСА України у Черкаській області співчуває у зв’язку зі смертю судді у відставці

21 жовтня 2019, 13:01

19 жовтня 2019 року на 58 році життя перестало битися серце судді у відставці Чирви Олександра Івановича.

Більше 23 років Чирва Олександр Іванович працював на посаді судді Золотоніського міськрайонного суду Черкаської області, з яких 12 років  обіймав посаду голови суду.

Протягом свого професійного шляху Олександр Іванович віддано і чесно служив Феміді, завжди наполегливо працював над підвищенням професійного рівня та був висококваліфікованим юристом.

За вагомий особистий внесок у державне будівництво, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм у 2009 році Чирві Олександру Івановичу присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».

Життєвий шлях Олександра Івановича — це зразок професіоналізму, добропорядності, уміння працювати з людьми. У пам’яті працівників судової системи Олександр Іванович назавжди залишиться порядною людиною, висококваліфікованим і досвідченим юристом, мудрим керівником.

Смерть Чирви Олександра Івановича стала непоправною втратою для рідних, колег та всіх, кому пощастило перетнутися з ним на життєвому і професійному шляху. У наших серцях назавжди залишиться світла пам'ять про його добрі справи, щирість та високий професіоналізм.

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області висловлює щире співчуття рідним, близьким та колегам Чирви Олександра Івановича.

Вічна пам’ять…