flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19 травня 2018 року проведена науково-практична конференція «Електронне судочинство – нове обличчя правосуддя»

21 травня 2018, 15:51

Представником територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Анжелікою Борисенко прийнято участь 19 травня 2018 року у науково-практичній конференції  «Електронне судочинство – нове обличчя правосуддя», яка проводилась за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку в рамках програми «Нове правосуддя» у м.Одеса.

Конференція проводилась за участю: суддів Верховного Суду та суддів апеляційних судів, представників Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Державної судової адміністрації України, Ради суддів України, начальника Головного управління юстиції в Одеській області, в.о. генерального директора ДП «ІСС» та керівників апаратів судів.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Київського районного суду м.Одеси, голова ГО «Асоціація слідчих суддів України» Сергій Чванкін.

Під час проведення конференції обговорювались питання щодо результатів запровадження електронного документообігу в судах України.

Також було презентовано та обговорено результати  впровадження програм електронного документообігу в Канаді, Європі та США, вироблення рекомендацій і планування подальших кроків на поширення практики обміну електронними документами в Україні.