flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник ТУ ДСА України у Черкаській області під час «круглого столу», що відбувся за участю голови Придніпровського районного суду м. Черкаси та представників банківських установ

16 травня 2018, 16:15

16 травня 2018 року в приміщенні Придніпровського районного суду м.Черкаси за участю начальника ТУ ДСА України у Черкаській області Світлани Шевченко, голови Придніпровського районного суду м.Черкаси Віктора Угорчука, судді Придніпровського районного суду м.Черкаси Світлани Позарецької, завідуючої сектором організаційного забезпечення діяльності  судів та судової статистики ТУ ДСА України у Черкаській області Тетяни Копитіної,  керівника апарату Придніпровського районного суду м.Черкаси Лесі Дзюман, керівника проекту з правової взаємодії з державними органами ГО ПАТ КБ «ПриватБанк» Руслан Тарасенко, заступника керівника по відпрацюванню проблемної заборгованості ПАТ КБ "ПриватБанк" Максима Берези, головного юрисконсульта Філії АТ «Укрексімбанк» в м. Черкасах   Людмили Шевчук, головного спеціаліста Філії АТ «Укрексімбанк» в м. Черкасах Руслана Охріменко, провідного економіста сектору організації продажів відділу мікро-малого та середнього бізнесу філії – Черкаського обласного управління «Ощадбанк» Тараса Бойко, начальника юридичного управління Черкаської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Олексія Крупного, відбулася робоча нарада у форматі «круглого столу»,  присвячена обговоренню щодо впровадження обміну електронними копіями документів між банківськими установами Черкаської області та Придніпровським районним судом м. Черкаси.

 

В рамках круглого столу начальник ТУ ДСА України у Черкаській області Світлана Шевченко висвітлила можливості електронного обміну документами між учасниками судового процесу, зокрема з банківськими установами, в рамках програми «Електронний суд», окресливши його переваги, а саме скорочення часу надходження процесуальних документів, справи до суду та часу на їх розгляд суддею, а також зменшення витрат бюджетних коштів на поштові відправлення.  

Керівник  проекту з правової взаємодії з державними органами ГО ПАТ КБ «ПриватБанк» Руслан Тарасенко презентував вже діючу програму електронного обміну копіями документів між їхнім банком та Придніпровським районним судом м. Черкаси, як одного з шляхів підвищення ефективності взаємодії в умовах законодавчих змін.

На завершення заходу, учасники наради обмінялися думками з приводу озвученої інформації, та висловили сподівання, що спільними зусиллями законодавчі зміни будуть гідно запровадженні в реальність.